~ Elena Cozma ~

Cabinet de psihoterapie

şi consiliere psihologică

Cabinet Psihoterapie

Servicii online si costuri Servicii online si costuri

Sedinte de psihoterapie online tip Video Conferinta

Acest tip de consiliere/terapie prin intermediul video-conferintei este o modalitate noua si la indemana celor care sunt familiarizati cu internetul. Astfel va conectati cu psihoterapeutul intr-o maniera cat mai apropiata de intalnirea reala in cabinet, fiind de departe cel mai eficient serviciu online. Pentru a va pune in legatura directa, in timp real cu psihoterapeutul, aveti nevoie de o conexiune buna la internet, o camera video tip webcam, un cont activ pe Skype si programul Skype instalat in calculator, sau messengerul de la Yahoo! Va trebui sa trimiteti cererea dumneavoastra prin formularul de la sectiunea “contact si localizare”, dupa care se face o programare de comun acord, in functie de preferintele dumneavoastra si de orele libere din agenda psihoterapeutului, urmand ca dupa virarea banilor reprezentand contravaloarea sedintei, sa intrati in direct cu psihoterapeutul, conform programarii. Acest tip de terapie se adreseaza persoanelor care sunt foarte ocupate si nu isi fac timp sa ajunga la cabinet, celor eficiente care prefera sa foloseasca timpul alocat deplasarrii dus-intors de la cabinet pentru alte activitati, celor din afara Bucurestiului sau celor din strainatate. Persoanele care au folosit deja acest tip de consiliere au declarat ca s-au simtit confortabil si in siguranta pe parcursul sedintelor online.
O sedinta de psihoterapie/consiliere tip video-conferinta dureaza 50 minute si costa 120 lei.

Servicii online si costuri

Sedinte de psihoterapie / consiliere prin telefon

Este modalitatea cea mai la indemana pentru cineva care prefera sa se exprime mai degraba verbal decat prin intermediul intalnirii fata-in-fata cu psihoterapeutul, pentru cel care se afla la distanta si in imposibilitatea deplasarii in Bucuresti, pentru cei care inca nu se simt suficient de siguri pentru a se prezenta la o sedinta in cabinet.
O sedinta telefonica dureaza 50 minute si costa 120 de lei.

Sedinte audio sau dialog scris prin intermediului chatului, in timp real

Acest tip de sedinte se adreseaza celor care doresc sa se exprime verbal sau in scris si doresc sa ramana anonimi, celor care nu au posibilitatea contactului video. Pentru aceasta este nevoie de conexiune la internet si instalarea unui program de comunicare online precum Skype sau Messenger.
O sedinta de discutii online fara contact video, in timp real, dureaza 50 minute si costa 120 de lei.

Servicii online psihoterapie

Sedinte de psihoterapie / consiliere prin e-mail

Presupune transmiterea unui e-mail psihoterapeutului, iar acesta va raspunde la intrebarile sau solicitarile dumneavoastra in ce priveste problemele psihologice cu care va confruntati. Aceasta modalitate prezinta avantajul ca puteti sa va puneti ideile in ordine si sa le formulati mult mai bine atunci cand scrieti, puteti adauga/scoate cate ceva din text mai inainte de a trimite mesajul dar si a detalia atat de mult cat este necesar. Psihoterapeutul va va raspunde in cel mult 24 de ore de la primirea e-mailului dumneavoastra.
Costul unei sesiuni de dialog in scris care presupune un e-mail de la dumneavoastra si un e-mail de raspuns al psihoterapeutului costa 80 de lei. E-mailul dv. nu trebuie sa depaseasca 3 pagini in word.

Anularea unei programari

Va rugam sa luati in considerare ca o sedinta odata platita, suma este nereturnabila. Este posibila insa reprogramarea sedintei anuntata cu cel putin 48 de ore inainte de data si ora programarii. Daca anularea / reprogramarea se face intre 48 de ore si 24 de ore, se va considera contravaloarea a o jumatate din sedinta. Daca anularea se face cu mai putin de 24 de ore fata de ora stabilita, sedinta va ramane oricum platita terapeutului.

plata online
Servicii online si costuri